B.E.B. Bestratingen B.V.

De website voor tuinen die gezien mogen worden!

Materiaal

SIERBESTRATING
Onder sierbestrating vallen de producten gemaakt van beton. Dit variëerd van waalformaat tot tegels en wildverbanden. Sierbestrating heeft als voordeel dat het vaak in de lagere prijsklasse verkrijgbaar is en in een zeer groot assortiment van kleuren en structuren.

NATUURSTEEN
De uitstraling van natuursteen is niet te evenaren.Het is een type bestrating dat nooit verveeld en perfect aansluit bij een tuin met veel groen. Natuursteen wordt vrijwel altijd gelegd in een gestabiliseerde ondergrond, of speciebed. Opgevoegd met 2 componenten of epoxy waardoor er geen onkruid meer in de voegen komt.

NOSTALGISCHE BESTRATING
Dit zijn bestratingsmaterialen gemaakt van kleiprodukten en natuurlijk gesteente zoals gebakken waaltjes, dik- en lingenformaat, klinkerkeien en kinderkoppen ideale materialen voor het maken van oudentieke en nostalgische uitstralingen

KERAMIEK
Vanwege hun structuur zijn deze tegels kleurvast en zéér eenvoudig in het onderhoud. Eventuele verontreinigingen zijn simpelweg met een natte doek of dweil te verwijderen.Vanwege de benodigde stabilisatie van de specieondergrond, hebben keramische tegels net als natuursteen onkruid vrije voegen.